Du hittar oss:

Åkermyntan Centrum

Lövkojsgränd 12

165 75 HÄSSELBY

Köp- och leveransvillkor

Minimiorder
Minimiorder är 0 kr inklusive moms.

Priser
Moms ingår i priset med f.n. 25%.

Betalningsalternativ

- Förskottsbetalning
Kostnad: 0 kr
Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgiro nr. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via E-post hur du går tillväga. (Räkna med någon dags extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning)

Payson: Med Payson kan du betala med kontokort eller Internetbank via en betalningslänk, som visas efter lagd order. Mer information om Payson finns på www.payson.se

Klarna

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna de betalningsalternativ som kan erbjudas dig.

Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna den som hanterar betalningstransaktionen

medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika

frågor ska därför riktas direkt till butiken. Aktuella betalningsalternativ som erbjuds genom

Klarna är faktura, kontokredit, kortbetalning, direktbetalning via bank eller swish.

Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör.

Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer.

Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören.

Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.Leveranstid
Normal leveranstid är cirka 2 -7 dagar. Vid lagerbrist kan det ta längre tid. Vi lägger stor vikt i att alltid meddela i sådana fall. 

Leveranssätt
Vi skickar beställningar som postpaket/brev/bussgods eller med din specificerade leverantör.
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Frakt
Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens portotabell för brev och paket inom Sverige. För leverans utanför sveriges gränser gäller inte portouppgifterna som redovisas i kassan. Aktuella fraktkostnader meddelas via ett extra meddelande till er e-post adress. Vid ordervärde överstigande 2000 kr bjuder vi på fraktkostnaden

Reklamation och returrätt
Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. Obs! hör alltid av er till oss innan ni returnerar.  

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid special beställda varor) Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se . Obs! hör alltid av er till oss innan ni returnerar. Vi skickar via mail en retursedel och instruktioner. Därefter återbetalar vi värdet på varorna som returneras.


Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 250:- för vårt arbete med hantering av varorna.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser fr.o.m 180525 i GDPR (General Data Protection Regulation).

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen